FACETI CUNOSTINTA CU EROIII COMPANIEI NOASTRE
SI INCERCATI SA TRAITI CAREVA MOMENTE DIN VIATA LOR!
DESCOPERITI-VA CAREVA LUCRARI NOI
SI ALTE TRASATURI DEOSEBITE A ECHIPEI NOASTRE,
FACETI CUNOSTINTA CU ACTIVITATEA FIRMEI DE TOATE ZILELE
ANGAJATILOR!

Noutati

SAC Pemo

Compania noastră a realizat un nou proiect de construire a unei benzinării pe stradă Uzinelor, 47. Astăzi - aceasta este stația PEMO, care este una dintre cele mai moderne din toate manifestările. ...

echipamente comerciale pentru magazine

Compania noastra produce, de asemenea, echipamente comerciale pentru magazine. La începutul lunii martie 2018, a fost inaugurat Mallul Ovico Zity.

" SIGN industr " SRL a fost fondată în anul 1999, şi în acest timp este unul din liderii de piaţă în fabricarea de diverse module pentru oformarea și  construcţia de staţii de aprovizionare cu combustibili - semnalistica SAC de pe teritoriul Republicii Moldova, Ucraina şi România. Baza de producere proprie şi centru de vânzare a produselor, este situat în Chişinău, pe stradă Uzinelor, 78/a.

Din 2007 compania produce tavane de aluminiu span de staţii de benzină ( ALCAN). Ulterior , folosind polimer - otel (Ruukki ), care sunt mai accesibile pentru consumatori au început să producă materiale pentru astfel de lucrări cum ar fi streasina de acoperisuri de case (sandrama), iar utilizarea de materiale decorative ( Novelis ) a adus la producerea de tavane pentru interioare si fatade.

Din 2011 întreprindea produce panouri pentru acoperișuri si panouri fațade falțuite, iar ulterior, din 2012, produce de structuri arcuite prin intermediul de îndoire evazata a falț-lacătului.

Din 2013, concentrându-se pe furnizarea de o gamă completă de servicii pentru clienți, compania oferă o gamă largă de produse diferite pentru acoperire de acoperisuri si fatade, cum ar fi:

 • tabla ondulata,
 • tigla metalica,
 • tigla solzi,
 • tabla faltuita,
 • casete,
 • step,
 • din sticlă

și multe altele, executate din materiale cum ar fi aluminiu anodizat sau vopsit (FALZONAL), oţel cu straturi de protecție (RUUKKI), oţel galvanizat (GALVA), şi cel mai bun material pentru acoperisuri - cupru (LUVATA).

Firma " SIGN industr " SRL este dealer oficiale Ruukki în Republica Moldova. Noi producem si vindem diverse produse:

 • Tigla metalica Ruukki cum ar fi: Monterrey Standard, Monterrey Plus, Monterrey Premium, Finnera si cea mai expresivă până în prezent Adamante, toate cu garantii de pana la 50 de ani.
 • Sisteme pluviale Ruukki din oţel finlandez, care poate elimina în mod efficient apa care curge in jos de la acoperiş şi de a proteja temelia casei de a fi distrusa. Oţel este acoperit cu elemente ale sistemului de a rezista chiar şi cele mai dificile condiţii. Sisteme de drenaj este uşoara , durabila şi are o garanţie de 20 de ani de calitate Ruukki.
 • Sisteme pluviale Sign exclusive din aluminiu, cupru, oţel inoxidabil cu un aspect uimitor şi o garanţie foarte mare. Se executa la comanda.
 • Accesorii Ruukki cum ar fi: poduri, paza de ninsoare, scari, garduri, etc
 • Accesorii Sign exclusiv din aluminiu, cupru, cum ar fi: poduri, paza de ninsoare, scari, garduri, etc
 • Giruete Sign pentru măsurarea direcției vîntului plate sau volumetrice 3D.
 • Baterii solare pentru colectarea de energie solară fixe și flexibile pe plăci din silicon.

Liniile de profilare principale au fost comandate şi achiziţionate de la Grupul finlandez MACRING GROUP (FINLAND), care este lider de piata europeană în producția de mașini de calitate pentru profilarea metalului.

Pe viitor, vom întroduce și alte inovaţii în această direcţie, oferind o gamă și mai largă de tehnologii și materiale,  pentru a satisface cerinţele dumneavoastră în creştere pentru solicitări, calitate şi preţ. Pentru un complex mai amplu, firma executa și lucrari de proiectare și montare in benificiul Dumneavoastă.