FACETI CUNOSTINTA CU EROIII COMPANIEI NOASTRE
SI INCERCATI SA TRAITI CAREVA MOMENTE DIN VIATA LOR!
DESCOPERITI-VA CAREVA LUCRARI NOI
SI ALTE TRASATURI DEOSEBITE A ECHIPEI NOASTRE,
FACETI CUNOSTINTA CU ACTIVITATEA FIRMEI DE TOATE ZILELE
ANGAJATILOR!

Noutati

SAC Pemo

Compania noastră a realizat un nou proiect de construire a unei benzinării pe stradă Uzinelor, 47. Astăzi - aceasta este stația PEMO, care este una dintre cele mai moderne din toate manifestările. ...

echipamente comerciale pentru magazine

Compania noastra produce, de asemenea, echipamente comerciale pentru magazine. La începutul lunii martie 2018, a fost inaugurat Mallul Ovico Zity.

"SIGNindustr" SRL - întreprindere ce se ocupa cu elaborarea reclamei non standard.

 "SIGNindustr" S.R.L. si-a început existenţa la 4 noiembrie 1999, cu codul fiscal 1003600074160.
Adresa juridică: Republica Moldova, Chişinău, strada Eugen Coca nr. 15 Ap. 1002, MD-2008.
Designer-şef şi director al acestei companii este Băcioi Vadim.
Activitatea principală a companiei este de elaborarea reclamei pe baza de licenta de la MMII din serie, Nr. 020023.

 

 

 

 

 

 

 

 

Divizie de producţie este situată în Chişinău, str. Uzinelor 78a şi are o suprafaţă totală de 3600 de metri pătraţi.
Compania are de asemenea un filială depozit în Ucraina, care este situată în oraşul Odesa, principalele obiective fiind importul şi exportul de materiale, instrumente şi se ocupă de o parte din contracte a destinate pentru Ucraina.
Designeri, constructori, contabili si manageri, supraveghetori şi lucrători profesionali, cum ar fi: Mecanici, sudori, decoraţiuni, electricieni, designeri şi toti acestia reprezintă o echipă de profesionisti bine pregătiti ce pot realiza cât munca lor la birou, în sectia de producere şi de pe teren. În prezent sunt peste 50 de persoane ce lucrează la această întreprindere, a căror vârstă medie este de aproximativ 35 de ani şi aceasta vorbeşte despre posibilităţi largi a companiei în viitor.
Una dintre cele mai apreciate calităti în întreprindere este modalitatea aplicată în rezolvarea si luare de decizii legate de obiectivele şi sarcinile complexă pe care compania se confruntă zi de zi de tipul: Servicii de proiectare, pregătirea documentaţiei, construcţie, livrarea şi instalarea, deservirea de garanţie şi deservirea post-garantie. Toate acestea oferă posibilitatea de a modifica uşor şi rapid procesul de producţie de la o sarcină, de la primul la altul complet diferit.

 

Departamentul de producţie utilizează o gamă foarte largă de materiale, care sunt tinute în depozit, care este gestionat cu atenţie, astfel încât permanent să fie asigurat cu materiale necesare, astfel, se optimizează timpul de producţie şi în acelaşi timp oferă companiei un anumit nivel de independenţă de pe piaţa locală. Unul din principalele obiective ale divizie de producţie este utilizarea de produse de calitate înaltă cum ar fi: aluminiu, oţel inoxidabil, panouri compozite, vinil armat ultra rezistent, sticlă acrilică, plastic polivinilclorat, benzi auto-aderente, vopsele şi solutii de polizat şi multe altele care permit obtinerea produselor finite de înaltă calitate cu un lung ciclu de viată.
Întreprinderea are propriile sale de echipamente necesare pentru o realizare eficientă şi la un nivel tehnologic înalt a tuturor sarcini: foaie de metal îndoire, profil-îndoire, îndoire-circulară, formarea elementelor în vid, prese de mână şi alte unelte necesare. În afară de instrumente de producţie, următoarele instrumente de birou necesare sunt, de asemenea, situatăe în imediata apropiere a sectiei de producţie: Plottere de format mare pentru tăiere benzilor din PVC de până la 1260 mm lăţime, plottere de format mare pentru imprimare de înaltă calitate în culoarei vii pe diferite suprafete cu o rezoluţie de până la 1440 dpi, diferite echipamente necesare pentru prezentare productiei finale partenerilor comerciali. Сompania detine o linie de formare a lambriului din aluminiu de până la 200 mm.

 

Tehnologii înalte aplicate în procesul de producţie:
Sudură de contact şi non contact atunci când se lucrează cu oţelul, sudură în mediu de argon când se lucrează cu elemente din aluminiu şi oţel inoxidabil, de vopsire şi de uscare în camere speciale, imprimare de imagini de format mare utilizînd ploterrele din proprietate.
Toate elementele necesare sunt proiectate şi produse de rapid şi de la o înaltă calitate. Avem propria nostră matrice pentru formarea diferitor profile din aluminiu, echipamente necesare pentru formarea diferitor elemente în vid, şabloane pentru a elaborarea panouri de preţ mecanice si electronice pentru turnuri şi piloni.